Sahte Doktorlar Dolandırıyor

Samsun il merkezi ile Kavak ilçesinde meydana gelen 2 ayrı olayda, kendilerini doktor olarak tanıtan 2 kişi araçlarına aldıkları kişileri muayene etme bahanesiyle soyarak paralarını çaldı.Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Yeni Mahalle 100. Yıl Bulvarı üzer

Sahte Doktorlar Dolandırıyor

Samsun il merkezi ile Kavak ilçesinde meydana gelen 2 ayrı olayda, kendilerini doktor olarak tanıtan 2 kişi araçlarına aldıkları kişileri muayene etme bahanesiyle soyarak paralarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Yeni Mahalle 100. Yıl Bulvarı üzerinde kendilerini doktor olarak tanıtan kimliği belirsiz 2 kişi, araçlarına aldıkları 68 yaşındaki Esat K.'yı doktor olduklarını söyleyerek muayene etme bahanesiyle giysilerini çıkartıp cebinde bulunan bin 100 YTL parayı çaldı. 40-45 yaşlarında olduğu öğrenilen dolandırıcılar, yaşlı adamı araçtan indirdikten sonra kaçtılar. Dolandırıldığını anlayan Esat K., polise şikayette bulundu.

Kavak ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen başka bir dolandırıcılık olayında ise kimliği belirsiz 2 kişi, yolda karşılaştıkları 75 yaşındaki Hamit G.'ye sağlık ocağına yeni atandıklarını ve yerini bilmediklerini belirterek, kendilerine yardımcı olması için otomobillerine aldı. Araçlarına aldıkları yaşlı adama yardım etme bahanesiyle muayene etmek isteyen dolandırıcılar, Hamit G.'nin cebinden 312 YTL parasını alarak kaçtılar. Parasının çalındığını fark eden Hamit G., polise şikayette bulundu.Polis, meydana gelen 2 ayrı dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Dolandırıcıların kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel