Rüştü'den Yıldırım'a jet cevap!

Rüştü Reçber NTV Spor'a yaptığı açıklamada, başka takımlarda forma giyen futbolcu arkadaşlarını arayarak, "Fenerbahçe'yi yenin" dediği şeklindeki suçlamaları yalanladı. "Rüştü'nün yediği goller de şaibeli mi o zaman?" sözleri karşısında şaşırdığını ifade

Rüştü'den Yıldırım'a jet cevap!

Rüştü Reçber NTV Spor'a yaptığı açıklamada, başka takımlarda forma giyen futbolcu arkadaşlarını arayarak, "Fenerbahçe'yi yenin" dediği şeklindeki suçlamaları yalanladı. "Rüştü'nün yediği goller de şaibeli mi o zaman?" sözleri karşısında şaşırdığını ifade eden siyah-beyazlı takımın file bekçisi, hukuki yollara  başvuracağını açıkladı.

Rüştü'nün çarpıcı açıklamaları şöyle:
"Şuan dışardayım. Medyadan arkdaşlarım  arayarak, konuyla ilgili bilgilendirdi. Brincisi 20 yıldır futbolun içerisindeyim. Diğer takımlarda da çok arkadaşım var. Ankaragücü, Kasımpaşa, Trabzonspor deniyor. Böyle birşey varsa ispat etsinler. İspat edilrse futbolu yarın bırakırım. Fenerbahçe camiası yanında denizde kum tanesiyim. Ayrıca özel görüşmelerim kimseyi ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin başarısızlığı  namına suçlanıyorsam, bunun hesabını vermek zorunda kalacaklardır. Böyle konuşmaları kendi takımım çıkarına da, başka takımın aleyhine de yapmam. Bu insanları arayıp 'şunu yapın' demem söz konusu değil. Böyle birşey ispat edilmek zorunda. Büyük bir zan altında kalıyorum. En ufak bir şekilde lekelenmeme müsade etmem. Ahlaki yapım buna uygun değil. Zaten bunlara ne maddi, ne manevi gücüm vardır. Üzüldüm. Ekmek yediğim yer orası. Hukuksal yapılcak birşey de varsa sonuna kadar gideceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel