Rizeli'den ilginç çözüm: Sarhoşlardan bıkınca...

Rize’nin Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaşındaki Nihat Yılmaz, evine giden yolun sürekli içki içen vatandaşlar tarafından mekan olarak kullanılması üzerine ilginç bir yola başvurdu. Yılmaz, sarhoşların ve gayri ahlaki ilişki yaşayan gençlerin yolu

Rizeli'den ilginç çözüm: Sarhoşlardan bıkınca...

Rize’nin Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaşındaki Nihat Yılmaz, evine giden yolun sürekli içki içen vatandaşlar tarafından mekan olarak kullanılması üzerine ilginç bir yola başvurdu. Yılmaz, sarhoşların ve gayri ahlaki ilişki yaşayan gençlerin yolu kullanmaması için yol girişine araçların geçişini engelleyecek şekilde zincir çekti.

Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bu yoldan evime gidiliyor. Geceleri içki içen kişiler araçları ile bu yola giriyor. Benim ailem bu yolu kullanıyor. Birkaç kez oğlum burada kavga etmek zorunda kaldı. Araçları ile yola kadın getirenlerde oluyordu. Mecburen yolu zincirle kapatmak zorunda kaldım. Şimdi biz geçeceğimiz zaman yolu açıp sonra zinciri kapatıyoruz” dedi.

20131112aw000688_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler