Rize'li 20 bin aboneye doğalgaz

Rize'de altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Karadeniz Gaz firması Kasım ayı sonuna kadar şehrin tamamına gaz vermeyi planlıyor. Karadeniz Gaz Rize Sorumlusu İdris Durmuş yaptığı açıklamada, “Alt yapı çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık. Ab

Rize'li 20 bin aboneye doğalgaz
Rize'de altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Karadeniz Gaz firması Kasım ayı sonuna kadar şehrin tamamına gaz vermeyi planlıyor. Karadeniz Gaz Rize Sorumlusu İdris Durmuş yaptığı açıklamada, “Alt yapı çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık. Abone çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Şehrin batı kısmına gaz vermiştik. Hızla şehrin doğu kısmına da gaz veriyoruz. Kasım ayı sonuna kadar şehrin tamamına gaz verebileceğiz. Kasım ayı sonunda 20 bin aboneye gaz verebilecek kapasiteye ulaşacağız. Şu anda 3 bin abonemizden 500'ü gaz kullanımına başladı” dedi.

Doğalgaza bir hafta arayla gelen ortalama yüzde 40 oranındaki zamdan Rize'nin en az etkilenen il olacağını belirten Durmuş, “Karadeniz Gaz olarak BOTAŞ'tan aldığımız gazı Türkiye'de doğal gaz kullanan diğer illerin tümünden daha düşük bir ücretle satacağız.

Yapılan zamlardan en az etkilenen il Rize olacak. Şu anda Rize'de gazın metre küpünü 0,96 YTL'den satmaktayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel