Rize'den 385 kişi yolcu

Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, Rize'den bu yıl 385 kişinin hacca gideceğini söyledi. Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, hacı adayları için 3 Ekim'den itibaren hazırlık kurslarının başlayacağını belirterek, ''Rize'den bu yıl 385 kişi hacca gidecek. Hacıların 1

Rize'den 385 kişi yolcu
Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, Rize'den bu yıl 385 kişinin hacca gideceğini söyledi.

Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, hacı adayları için 3 Ekim'den itibaren hazırlık kurslarının başlayacağını belirterek, ''Rize'den bu yıl 385 kişi hacca gidecek. Hacıların 186'sı bayan 199'u ise erkek adaydan oluşuyor. Hac hazırlık zamanında eğitim çalışmalarının çok büyük önemi var. Geçmişte yaşanan sıkıntıların eğitimlere katılmayan adaylar yüzünden kaynaklandığını gözlemledik. Bu nedenle bazı adaylarımız eğitim kurslarımıza mutlaka katılsın'' dedi.

Serenli, eğitim kurslarının 3-18 Ekim tarihleri arasında yapılacağını, Derepazarı, İyidere, İkizdere, Kalkandere, Güneysu ve Merkez ilçede bulunan hacı adaylarının Eski Müftülük Sitesi Konferans Salonunda, Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçesine bağlı hacı adaylarının Pazar Müftülüğü Konferans salonunda eğitime alınacağını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel