Rize'deki bu maskeler niye!

Rize'nin Fındıklı ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kanalizasyon kapağından gelen pis kokular, çevre esnafı tarafından ilginç bir eylemle protesto edildi. Üstü mazgalla kapatılan açık kanalizasyon şebekesinden ev ve işyeri atıklarının geçtiğini ve pis

Rize'deki bu maskeler niye!
Rize'nin Fındıklı ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan kanalizasyon kapağından gelen pis kokular, çevre esnafı tarafından ilginç bir eylemle protesto edildi.

Üstü mazgalla kapatılan açık kanalizasyon şebekesinden ev ve işyeri atıklarının geçtiğini ve pis kokudan duramadıklarını söyleyen esnaf, maske takarak durumu protesto etti.

Mazgal başında toplanan esnaf, “Yaklaşık 3 yıldan beri bu kokuyu çekmekteyiz. Meydana gelen pis koku; caddedeki başta çay ocakları, pastaneler olmak üzere tüm esnafın işini engelliyor. Bulaşıcı hastalık kapmaktan korkuyoruz. Belediyenin bu konuya el atmasını ve biran önce çözüm üretmesini istiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler