Rize'de öldü Trabzon'da bekledi

Edinilen bilgiye göre, Hamdi Yeniyazıcı (61) yönetimindeki 53 AR 365 plakalı otomobil, dün gece geç saatlerde Menderes Bulvarı üzerinde Erkan Çil yönetimindeki 53 AS 179 plakalı Rize Belediyesi'ne ait çöp kamyonuna arkadan çarptı. Kazada Yeniyazıcı olay y

Rize'de öldü Trabzon'da bekledi
Edinilen bilgiye göre, Hamdi Yeniyazıcı (61) yönetimindeki 53 AR 365 plakalı otomobil, dün gece geç saatlerde Menderes Bulvarı üzerinde Erkan Çil yönetimindeki 53 AS 179 plakalı Rize Belediyesi'ne ait çöp kamyonuna arkadan çarptı.

Kazada Yeniyazıcı olay yerinde hayatını kaybederken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

ADLİ TIP ÖNÜNDE SKANDAL
Bu arada kazada hayatını kaybeden Hamdi Yeniyazıcı, savcılığın isteği üzerine Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yakınları tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürülen Hamdi Yeniyazıcı'nın yaklaşık 7,5 saat burada bekletildiği belirtildi.

Adli Tıp'ta kimse olmadığı için kurumun önünde 4 saat bekleyen cenaze yakınları, gelen görevlinin ardından bu defa da savcı için saatlerce beklemek zorunda kaldılar.

Bir yandan trafik kazası sonucu cenaze şoku yaşayan acılı aile, diğer yandan da ilgili kurumların ilgisizliği karşısında tepkilerini dile getirerek, “Ölen bir kişiye ve ailesine bu kadar işkence çektirilmez. Ermenistan'ı düşüneceğinize önce kendi vatandaşınıza sıkıntı vermeyin” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel