Rize'de köpek ölümlerine afişli tepki!

İlçede 9 yıldır öğretmenlik yapan hayvansever Nurşen Kepenekoğlu, zehirli iğne kullanılarak köpeklerin katledildiğini öne sürerek, “Bu ilçede 9 yıldır görev yapıyorum. Bu şekilde zehirli iğnelerle köpekleri öldürüyorlar. Dün gece de yine adeta köpek katli

Rize'de köpek ölümlerine afişli tepki!


İlçede 9 yıldır öğretmenlik yapan hayvansever Nurşen Kepenekoğlu, zehirli iğne kullanılarak köpeklerin katledildiğini öne sürerek, “Bu ilçede 9 yıldır görev yapıyorum. Bu şekilde zehirli iğnelerle köpekleri öldürüyorlar. Dün gece de yine adeta köpek katliamı yapıldı. Bu iğneleri alma yetkisi kimde ise o yapıyor bunu. Defalarca yetkililere müracaat etmeme rağmen çözüm üretilmedi” dedi.
Gece saat 01.30 sıralarında hayvan bağırtısı üzerine Deniz Caddesi’ndeki evinin önüne indiğini ve iğne ile vurulmuş halde can çekişen bir köpek gördüğünü ifade eden Kepenekoğlu, “Su verdim, hayata döndürmeye çalıştım ama olmadı. Sabaha kadar başında mücadele ettim. Böyle bir katliam olabilir mi? Bu hayvanlar can taşımıyor mu?” diye tepki gösterdi.
Olay yerine gelen Pazar Belediyesi Zabıta ekipleriyle de tartışan Kepenekoğlu, “Dün gece birçok köpek aynı şekilde öldürüldü. Bu zehirli iğneleri normal vatandaşlar elde edebilir mi? İçerisinde zehir var ve gelişigüzel atılıyor. Evimde, içerisinde zehir kalmış iğneler de var. Üstelik okul önlerinde buldum. Bu kadar sorumsuzluk olmaz” ifadelerini kullandı.
Kepenek, zehirlenerek öldürülen köpeğin yanına tepkisini astığı şu afişlerle gösterdi:
“Bu cana yaptığınızın diyetini evlatlarınızdan bulun, Çektirdiğinden daha beterini çekersin inşallah, Bu canları zehirli iğnelerle katledenin ve emri verenlerin Allah belasını versin, Rabbim aynı sonu size reva görsün, Zulme neden olanlar, ocağınız sönsün.”
Öte yandan Pazar Belediyesi zabıta ekipleri ise köpeklerin iğneyle öldürülmesi olaylarıyla ilgilerinin olmadığını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel