| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 12 Kasım 2010 22:19

Rize'de kazada bir aile yaralandı

Rize'de, İsmail Serdar yönetimindeki 06 BK 3267 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil yolu Rize İslampaşa geçişinde, yol kenarında bulunan Karayollarına ait park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, İsmail Serdar, eşi Fatma ve çocuğu Beren Serdar yaralan

Rize'de, İsmail Serdar yönetimindeki 06 BK 3267 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil yolu Rize İslampaşa geçişinde, yol kenarında bulunan Karayollarına ait park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada, İsmail Serdar, eşi Fatma ve çocuğu Beren Serdar yaralandı. Yaralılar Rize 82. yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. İsmail Serdar ile eşi Fatma Serdar'ın durumunun iyi olduğu, 1 yaşındaki çocukları Beren Serdar'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hastanede tedavisi süren İsmail Serdar, bir otobüsü solladığı sırada yolda temizlik çalışması yapan Karayolları ekibine ait kamyona arkadan çarptığını söyledi.

Serdar, Karayolları ekiplerinin, temizlik çalışması sırasında yolda herhangi bir işaretleme yapmadığını, bu nedenle kamyonu fark etmediğini belirtti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!