| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 28 Haziran 2013 19:32

Rize'de iş makinesi enkaz altında kaldı

Rize’nin İkizdere İlçesi Sivrikaya köyünde yaptırılan istinat çalışması sırasında heyelan meydana geldi. Bir iş makinesi operatörü, ağır yaralandı.  Olay, bugün öğle saatlerinde yaşandı. Ovit Tüneli güzergahındaki Sivrikaya köyünde sürdürülen istinat çalı

Rize’nin İkizdere İlçesi Sivrikaya köyünde yaptırılan istinat çalışması sırasında heyelan meydana geldi. Bir iş makinesi operatörü, ağır yaralandı. 
 
Olay, bugün öğle saatlerinde yaşandı. Ovit Tüneli güzergahındaki Sivrikaya köyünde sürdürülen istinat çalışması sırasında heyelan meydana geldi. Heyelan taşeron bir firmaya ait iş makinesinin üzerine düştü. İş makinesinin operatörü Rahmi Kolçak (45) da iş makinesi ile heyelan altında kaldı. Heyelan altından ağır yaralı çıkarılan Kolçak hastanede tedavi altına alındı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!