Rize'de doktorun şüpheli ölümü!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastane içerisinde baygın bulunan Anestezi Uzmanı Doktor Sertan Kantaroğlu (33) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Konuyla ilgili olarak Rize Sağlık İl Müdürlüğü’nde yapıla

Rize'de doktorun şüpheli ölümü!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastane içerisinde baygın bulunan Anestezi Uzmanı Doktor Sertan Kantaroğlu (33) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Konuyla ilgili olarak Rize Sağlık İl Müdürlüğü’nde yapılan yazıcı açıklamada, “İlimiz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan hekimimiz Anestezi Uzmanı 33 yaşındaki Sertan Kantaroğlu sabah saat 05.00 sularında görev başında baygın bir şekilde bulunmuştur. Akabinde acilen ameliyata alınan doktorumuz 4 saatlik yoğun uğraş ve çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir” denildi.


Doktorun ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için otopsi raporu bekleniyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler