Rize'de cinayet zanlısı aranıyor

Rize’nin Çayeli ilçesinde dün gece yaşanan olayda Gürcistan uyruklu olduğu iddia edilen işçi evinde yalnız yaşayan Şaban Dilmaç’ın boğazını keserek öldürdü. olayın zanlısının aranmasının sürdüğü bildirildi.İlçenin Büyükköy beldesinde yaşanan olayda iddial

Rize'de cinayet zanlısı aranıyor

Rize’nin Çayeli ilçesinde dün gece yaşanan olayda Gürcistan uyruklu olduğu iddia edilen işçi evinde yalnız yaşayan Şaban Dilmaç’ın boğazını keserek öldürdü. olayın zanlısının aranmasının sürdüğü bildirildi.

İlçenin Büyükköy beldesinde yaşanan olayda iddialara göre Gürcistan uyruklu olduğu iddia edilen bir kişi evinde yalnız kalan Şaban Dilmaç (69), boğazından kesilerek öldürdü. Dilmaç’ın evde yalnız yaşadığı, eşinin Diyaliz hastası olması nedeniyle ilçe merkezinde oğullarının yanında kaldığı bildirildi.

Köyde bahçe işlerinde çalışan ve gece mahalledeki caminin lojmanında kalan Gürcistan uyruklu işçi cinayetten sonra Şaban Dilmaç’a ait evin ve kaldığı lojmanın kapısını kilitleyerek uzaklaştı. Kendisinden 2 gündür haber alınamayan ve Cami’ye gelmeyen Dilmaç’ın komşuları yaşlı adamın sağlık durumunu merak ederek evine girdiklerinde yerde yatan cansız bedeni ile karşılaşınca durumu Jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay sonra taksi tutarak Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a kaçtığı iddia edilen ve kimliği tespit edilen Gürcistan uyruklu zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel