Rize MÜSİAD'dan yeni rektöre ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör vekilliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret etti.Dabak, yönetim kurulu üyeleri ile Karaman'ı makamında ziyaret ederek bir

Rize MÜSİAD'dan yeni rektöre ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör vekilliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret etti.

Dabak, yönetim kurulu üyeleri ile Karaman'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Karaman'a yeni görevinde başarılar dileyen Dabak, "Üniversite ile her zaman diyalog ve işbirliği yapmaya hazırız. Karaman'ın üniversitenin rektör vekilliğine atanmasının üniversiteye değer katacağına ve hayırlı hizmetler yapacağınına inanıyoruz" dedi.

Karaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Rize'de yıllardır hizmette bulunmanın avantajıyla istişareye önem vererek çalışmalarımızı yürütmeyi planlıyoruz. Bizlere güvenenleri inşallah mahcup etmeyecek çalışmalarda bulunacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel