Rize baba ve oğula ağladı

Rize'nin Pazar ilçesinde önceki gün heyelan altında kalarak hayatını kaybeden baba-oğlun cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi. Rize'de önceki gün etkili olan sağanak yağış sonrası Pazar ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde bir apartmanın heyelan altında k

Rize baba ve oğula ağladı

Rize'nin Pazar ilçesinde önceki gün heyelan altında kalarak hayatını kaybeden baba-oğlun cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Rize'de önceki gün etkili olan sağanak yağış sonrası Pazar ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde bir apartmanın heyelan altında kalması sonucu hayatlarını kaybeden Özcan Çelik (27) ile 1 yaşındaki oğlu Efe Çelik bugün toprağa verildi. Baba oğul için öğle namazını takiben ilçe Sahil Camii'nde çok sayıda kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Heyelanda eşi ve 1 yaşındaki oğlunu kaybeden Yeliz Çelik (24) ayakta durmakta güçlük çekerken, aile fertlerinin de son derece üzgün oldukları gözlendi. Anne Yeliz Çelik
oğlunun tabutu başında göz yaşı dökerken, bir ara rüzgarın açtığı tabutun örtüsünü örttü.

Kılınan cenaze namazının ardından baba oğul son yolculuklarına birlikte uğurlanarak Soğuksu Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler