Revi'nin mektubu amacına ulaştı

Trabzon İl Genel Meclisi'nin teşvik ile ilgili durumdan vazife çıkarıp Trabzon gibi teşvik uygulamasından yararlanan 48 İl'e yazdığı mektup amacına ulaştı. Dün 48 ilin il genel meclisleri illerinde uygulanan teşvikin yenisi çıkartılıncaya kadar uygulamanı

Revi'nin mektubu amacına ulaştı

Trabzon İl Genel Meclisi'nin teşvik ile ilgili durumdan vazife çıkarıp Trabzon gibi teşvik uygulamasından yararlanan 48 İl'e yazdığı mektup amacına ulaştı.

Dün 48 ilin il genel meclisleri illerinde uygulanan teşvikin yenisi çıkartılıncaya kadar uygulamanın devam edilmesi ile ilgili temenni kararı aldı, koordineyi sağlamak için de Trabzon İl Genel Meclisine görev verdi..

Revi'nin mektubu amacına ulaştı…

Haber küpürü altı:
Başkan Revi, bir ay önce 48 il genel meclisi başkanına birer mektup yazarak teşvik için ortak hareket edelim demişti.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon ile birlikte 48 ilde uygulanan teşvik yasasının 2008 yılında sona ereceğinden hareketle, uygulamanın devamı için her ilin kendi bünyesinde lobi yapmasını önerdiği 48 il genel meclisi başkanına yazdığı mektup amacına ulaştı. Dün, 48 ilin il genel meclislerinin ekim ayı toplantılarında 48 ildeki il genel meclisleri teşviki gündemine aldı ve tartıştı. 48 il genel meclisinde yapılan görüşmelerden sonra Trabzon İl Genel Meclisi'nin 48 ilin teşvikin devamı ile ilgili taleplerini koordine etmekle görevlendirildi. İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, 48 ilin il genel meclisi başkanları ile yakın zamanda bir araya gelmeyi planladıklarını belirtti.

Öte yandan, meclisin bugünkü toplantısında Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Tahsin Hancı ile Sanayi Ticaret İl Müdürü Hayri Taç meclis üyelerini teşvik uygulaması ile ilgili olarak bilgilendirdi. Her iki bürokrat da, teşvikin şu anki haliyle Trabzon'a ekonomik boyutta çok önemli yararları olduğunu belirtti. Taç ve Hancı, teşvik uygulamasının devamından yana olduklarını rakamlarla bunu ilgili birimlere de ilettiklerini belirterek “Bu aşamada devreye siyasiler ve şehrin dinamiklerinin girmesi uygulayıcıları yönlendirme açısından daha bir faydalı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler