Revi'den Başsavcı'ya ziyaret

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi beraberinde meclis başkanlık divanı üyeleri Arzu Yalçınalp, Hasan Albayrak, Harun Demirci ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun'u ziyaret etti. Ziyarette Revi, meclisin çalışmaları hakkında bilgi

Revi'den Başsavcı'ya ziyaret
Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi beraberinde meclis başkanlık divanı üyeleri Arzu Yalçınalp, Hasan Albayrak, Harun Demirci ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun'u ziyaret etti.

Ziyarette Revi, meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başsavcı Karaburun'da demokrasilerde seçilmişlerin üstlendiği görevin önemli bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Trabzon'un kırsal alan sorunlarının çözümünde İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Karaburun, özellikle meclisin 2011 olimpiyatları ile ilgili üstlendiği misyonun da önemli olduğunu vurguladı.

Revi, yargının ülkemizin demokratikleşmesi sürecinde üstlendiği sorumluluğun çağdaş demokrasiye ulaşmada önemli bir misyonu olduğunu da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel