RAM Yılın Kaliteli Ekibi Seçildi

RAM Konferans salonunda yapılan törenle ilin en iyi okulu seçilen Gümüşhane Fen Lisesi ve RAM ödüllerini aldılar.

RAM Yılın Kaliteli Ekibi Seçildi

RAM Konferans salonunda yapılan törenle ilin en iyi okulu seçilen Gümüşhane Fen Lisesi ve RAM ödüllerini aldılar.

Gümüşhane Fen Lisesi Okul Müdürü Zeki Kaya'ya ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, en kaliteli kurum ödülünü ise RAM Müdürü Onur Aydın'a İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Durdu Karadeniz verdi. RAM'da Psikolojik Danışmanlar İsmail Hayal, Yücel Özdal, Zeynep Ateş, Zihinsel Engelliler öğretmenleri Ayşegül Turan ve Mehmet Emin Uprak'tan oluşan Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ekibine de ödül verildi.

RAM Müdürü Onur Aydın, ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada 2005-2006 eğitim öğretim yılında 65 okulda aile eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, Kurum olarak aile eğitiminin önemi gelişen ve değişen toplum yapısı içerisinde her geçen gün artmaktadır.

Bu kapsamda Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü organizasyonunda 2005-2006 Eğitim ve Öğretim yılında 65 okul bünyesinde Aile Eğitim seminerleri organize edilerek, bu seminerlerden 4857 öğrenci velisine ulaşılmıştır.

Ayrıca 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında İlköğretim okullarında Hayata Sahip Çıkmak adlı aile eğitim seminerleri de yine Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilmiştir. Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak bu tür faaliyetleri artırarak devam ettireceğiz dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel