"Rakiplerimizi CD lerle vurmadık"

CHP lideri Deniz Baykal’ın, kaset olayından sonra hükümeti suçlayarak istifa etmesinin yankıları sürerken, dün Demokrat Parti’nin 60’ıncı iktidara gelişinin Trabzon’daki yıl dönümü kutlamalarında bir pankart dikkat çekti.  CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı

"Rakiplerimizi CD lerle vurmadık"

CHP lideri Deniz Baykal’ın, kaset olayından sonra hükümeti suçlayarak istifa etmesinin yankıları sürerken, dün Demokrat Parti’nin 60’ıncı iktidara gelişinin Trabzon’daki yıl dönümü kutlamalarında bir pankart dikkat çekti.

 

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın açıklamalarını destekler nitelikteki, “Temiz siyaset, dürüst siyaset yaptık. Kimseyi CD ve Kasetlerle vurmadık” ifadelerinin yer aldığı pankart, akıllara DP, CHP’yi destekliyor mu sorusunu getirdi?

 

İl Başkanı Ömer Yıldız’ın ve ANAVATAN ile DP’nin eski il başkanlarının da katıldığı törene yaklaşık 500 partilide yerlerini aldı.

 

500.jpg

 

DP Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, "Bu coşku ve kadro bizi Trabzon’da birinci parti yapacaktır. Bunda iddialı ve kararlıyım" diye konuştu. GİK Üyesi Ahmet Keskin ise darbeleri konu ederek, "Darbe ve darbe söylentilerini lanetleyin. Çünkü bizi birbirimizden onlar ayırdı" dedi.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel