Polis Polis'i Katletti

Samsun'daki polis cinayetinin ardından, namus tartışması çıktı. Sinop'un Türkeli İlçesi Kaymakamı'nın koruması olan polis memuru Halil Bahar'ın (23), 16 gün önce Çamgölü yöresindeki ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış ve silahla öldürülmüş halde

Polis Polis'i Katletti

Samsun'daki polis cinayetinin ardından, namus tartışması çıktı. Sinop'un Türkeli İlçesi Kaymakamı'nın koruması olan polis memuru Halil Bahar'ın (23), 16 gün önce Çamgölü yöresindeki ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış ve silahla öldürülmüş halde cesedi bulunmuştu. Yapılan araştırmada, Bahar'ın polislerin kullandığı M-5 silahtan çıkan kurşunlarla öldürüldüğü saptandı.

Kriminal incelemede, kurşunun polis memuru Serkan E.'nin (34) silahından çıktığı tespit edildi. Samsun'da yakalanarak gözaltına alınan E.'nin, bir süre önce Sinop'un Türkeli ilçesine tayininin çıktığı belirtildi. Zanlı, Bahar'ı eşine laf attığı için öldürdüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel