Polis bakın kimi kovaladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde akli dengesi bozuk yaralı bir şahsı can güvenliği için yakalamaya çalışan polisle şahıs arasındaki kovalamaca sahura kadar sürdü.Fatsa'da yaralı bir şahsa araç çarpma ihtimaline dair bir ihbar alan polis Kumru-Korgan yolu boyunca

Polis bakın kimi kovaladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde akli dengesi bozuk yaralı bir şahsı can güvenliği için yakalamaya çalışan polisle şahıs arasındaki kovalamaca sahura kadar sürdü.

Fatsa'da yaralı bir şahsa araç çarpma ihtimaline dair bir ihbar alan polis Kumru-Korgan yolu boyunca arama yaptı. Kumru yolunda şahsı bulan polis başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yara olan ve elbisesi de kanlar içinde bulunan İbrahim Lafci (31) isimli şahsı polis aracına almak istedi. Ancak polis aracına da saldırdıktan sonra yoldaki araçların önüne atlayan Lafci'yi etkisiz hale getirmeye çalışan polisle şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Kumru yolunda polis tarafından yakalanan İbrahim Lafci, bu sefer de polise direndi. Biri sivil dört kişi tarafından polis aracına güçlükle bindirilen İbrahim Lafci, Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi olması sağlandı. Burada da polise direnen ve babasını isteyen İbrahim Lafci'nin Kösebucağı beldesinde ikamet ettiği öğrenildi. Geceyi polis karakolunda geçiren Lafci'nin akli dengesinin yerinde olmadığı ve kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dövüldüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler