Plaza 61 Bugün Açılıyor

Plaza 61 Mağazası'nın ortaklarından Celal Soysal ile işyeri ve yapacak oldukları yenilikler hakkında kısa bir söyleşi yaptık.AÇILIŞ 8 EYLÜL'DE (Bugün)Plaza 61'in faaliyete geçtiğini fakat asıl açılışının henüz yapılmadığını belirten Plaza 61 Mağazası Orta

Plaza 61 Bugün Açılıyor

Plaza 61 Mağazası'nın ortaklarından Celal Soysal ile işyeri ve yapacak oldukları yenilikler hakkında kısa bir söyleşi yaptık.

AÇILIŞ 8 EYLÜL'DE (Bugün)
Plaza 61'in faaliyete geçtiğini fakat asıl açılışının henüz yapılmadığını belirten Plaza 61 Mağazası Ortaklarından Celal Soysal, “Eylül ayının 8'inde (Bugün) görkemli bir açılışla Trabzon halkına hizmet vermeyi başlayacağız.. Binamız 9 katlı ve yeni kurulacak olan bir yuvaya yönelik her türlü ihtiyacı içinde barındıran bir iş yeridir. Plaza 61'de Beyaz Eşya'dan Mobilyaya, Halıdan Ev Tekstiline, Yemek Takımından Çatal Bıçağa ve Zücaciyesine kadar tüm çeşitleri mevcuttur” dedi.

ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ BOL
Beyaz Eşya'da iddialı olduklarını kaydeden Soysal, “ Biz ithal olan bütün markaları bünyemizde barındırıyoruz. Mobilya'da İnegöl'de ahşap ve modern sitilde şu ana kadar yurtdışına çalışan bir firma ile anlaştık ve o firmanın ürünlerini satacağız. Daha çok bizim yöremiz insanının ilgi gösterdiği ürünlere göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halı'da Dinarsu, Gümüşsu, Tekstil'de Özdilek, Yatak Gurubunda Dinarsu, İdaş, Gümüşsuyu, Zücaciye Grubunda Güral Porselen gibi oldukça geniş bir ürün çeşidimiz bulunuyor” diye konuştu.

ZAMANLA BÜYÜYECEĞİZ
Plaza 61 üç ortaktan oluşuyor, ben yaptığım her işte ortakla çalışmayı seviyorum, sermayeleri bir araya getirerek güç birliği yapmasını isteyen bir kişiyim diyen Soysal konuşmasına şu şekilde devam etti: “ Yaptığımız bu işte AKP hükümetinin Trabzon'a verdiği teşvik yasasından faydalanmak için bir çok girişimlerde bulunduk. Plaza 61'de şu anda 16 kişi istihdam ediyor. İleriye dönük olarak işin potansiyeli artarsa eleman artışımızda olacaktır. Tek şube olarak işe başladık ama özellikle mobilyada çok büyük yerlere ihtiyacımız var. Şu an insanların yoğun ilgi gösterdiği Şana tarafından yer bakıyoruz. Mobilya ağırlıklı olarak yer bulabilirsek o bölgede bir Plaza 61 daha olacak. Şu anda tüm ürünlerimiz numune bazında bu binamızda bulunuyor.”

GERÇEK KALİTE BURADA
Plaza 61'de tüm Dünya Markalarını barındığını ifade eden Celal Soysal, “Trabzonlular bizi görmeden başka bir yere gitmesinler. Önce bizi bir görüp tanısınlar, ürünlerimize göz atıp özellikle fiyatlarımızı öğrensinler daha sonra başka bir yere gitmek isterlerse karar onlarındır. Ürünlerimiz ithal olduğu için kalite ve garanti açısından malımıza güveniyoruz o nedenle Trabzonlu vatandaşlara hizmette gerçek kaliteyi sunuyoruz. Unutmasınlar Dünya Markaları Plaza 61'de!” şeklinde konuştu.

E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel