PKK kuryesi olduğu iddia ediliyor

Çıkrıkkapı Yaylası yönünden Yağlıdere İlçesi'ne giden 01 AC 330 plakalı otomobildeki sürücüden şüphelenen vatandaşlar, aracın Yeşilpınar Köyü'nden geçişi sırasında durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan ihbarın üzerine Yeşilpınar'a gelen jandarma ekipleri çe

PKK kuryesi olduğu iddia ediliyor

Çıkrıkkapı Yaylası yönünden Yağlıdere İlçesi'ne giden 01 AC 330 plakalı otomobildeki sürücüden şüphelenen vatandaşlar, aracın Yeşilpınar Köyü'nden geçişi sırasında durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan ihbarın üzerine Yeşilpınar'a gelen jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bir süre sonra ilçe merkezinden geri dönen aracı durduran jandarma ekipleri içinde bulunan H.Ö.'yü gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen H.Ö.'nün, Tunceli’nin Ovacık İlçesi'ne bağlı bir köyün muhtarı olduğu ve daha önce ‘terör örgütüne yardımcı olmak ve kuryelik yapmak’ suçundan cezaevinde yattığı belirlendi. İlçedeki işlemlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen H.Ö.'nün sorgusunun sürdüğü öğrenilirken çevrede geniş çaplı arama başlatıldı.

PKK'lı teröristler 26 Nisan günü Dereli İlçesi'nde askeri araca mayınlı saldırıda bulunmuş, bir astsubay şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Yine 24 Mayıs günü Giresun'un Aydınlar Mahallesi'nde bir polis aracı teröristlerce taranmış, olayda 2 polis yaralanmıştı.

Önceki haberimiz:

Giresunlu vatandaşlar yakaladı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler