Pelitli TOKİ konutlarında kura heyecanı

Pelitli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)işbirliği ile gerçekleştirilen Pelitli Kentsel Dönüşüm yenileme kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura heyecanı yaşanıyor.Pelitli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirl

Pelitli TOKİ konutlarında kura heyecanı

Pelitli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)işbirliği ile gerçekleştirilen Pelitli Kentsel Dönüşüm yenileme kapsamında yapımı tamamlanan konutlarda kura heyecanı yaşanıyor.

Pelitli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen Pelitli Kentsel Dönüşüm yenileme kapsamında yapımı tamamlanan 362 konut ve ihalesi yapılan 301 konut olmak üzere toplam 663 adet olan konutun kura çekimi yapılacak.

Kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen çalışmada kura çekimi, 19 Kasım 2013 salı günü saat 11’de Pelitli Beldesi Yalı Park Otelde gerçekleştirilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler