Pelitli Belediyesi'nde Mutlu Son

MEMURSEN Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEMBİRSEN ile Pelitli Belediye Başkanlığı arasında belediye memurlarını kapsayan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.Yapılan törene katılan Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbra

Pelitli Belediyesi'nde Mutlu Son


MEMURSEN Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEMBİRSEN ile Pelitli Belediye Başkanlığı arasında belediye memurlarını kapsayan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Yapılan törene katılan Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbrahim Kerestec, yaptığı konuşmada “Çalışanları iç müşteri olarak görmeyen ve çalışan memnuniyetini esas almayan kurum ve kuruluşların yeterli başarıyı sağlayamayacaklarını belirtirken, bunun tersine çalışan memnuniyeti için adım atan kurumların, vatandaşa yani dış müşteriye daha iyi hizmet götüreceğini belirtti.

Pelitli belediyesinin çalışanlarına değer veren belediyelerden olduğunu belirten Keresteci, geçen yıl Pelitli de ilk defa yapılan sosyal denge sözleşmesinin aynı kararlılıkla yenilenmesinin belediye çalışanları arasında büyük memnuniyete neden olduğunu ifade ederek, belediye memurlarının sayın Başkanın bu jesti karşılığında daha özverili çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan törende bir konuşma yapan ve sözlerine özverili çalışmaları ile Pelitliye hizmet eden belediye çalışanlarına teşekkür ederek başlayan Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı, Pelitli belediyesinin beldeye hizmet etmek için oluşturulmuş bir takım olduğunu belirterek, yöremizin kalkınması ve halkımıza yeterli hizmeti götürmek için başta belediye çalışanları olmak üzere el birliği ile çalışmak zorunda olduklarını belirtti.

Sözlerine, çalışanların alın teri kurumadan haklarının verilmesi gerektiğine inandığını belirterek devam eden Kayıkçı, iki yıldır çalışanların devletin belirlediği ücrete ek olarak memurlara ek ücret ödediğini belitti.

Kayıkçı bu yılki sözleşmede çalışan her memura ayda 225 ytl ek olarak ödeyerek geçim sıkıntısı çeken memurlarımızın bir nebze ferahlatıldığını belirtti.

selahattinaydinli@haber61.net


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel