'Özel Üniversite'de geri kaldık'

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, Trabzon’un sporda olduğu gibi eğitimde de önde olması gerektiğini vurguladı.  Bocutoğlu, KOSGEB CIP Avrupa İşletmeler Ağı

'Özel Üniversite'de geri kaldık'

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, Trabzon’un sporda olduğu gibi eğitimde de önde olması gerektiğini vurguladı.

 

Bocutoğlu, KOSGEB CIP Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz açılış toplantısında yaptığı konuşmada Trabzonspor’un dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşma sonucunda Bursaspor’un şampiyon olmasında önemli bir rolü olduğunu söyledi.

Bocutoğlu, “Trabzon’un ruhunu okursanız Türkiye’nin de ruhunu okursunuz. Bir Anadolu takımını şampiyon yapan bu kentten çıktı bakın Bursaspor şampiyon oldu. Üniversitede de, havaalanında ve teknokent’te öncülük yapan ve ileride olan Trabzon özel üniversite konusunda geri kaldı. Bunu da buradan belirtmek istiyorum. Özel üniversite konusunda artık herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel