Özak'ın KTÜJEN İlgisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mekatronik Kulübü 2006-2007 eğitim öğretim yılı boyunca yürütülmüş projelerinden biri olan ve Hidromobil yarışmalarına katılarak ikincilik ödülü alan hidrojen enerjili taşıt 'KTÜJEN'e, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk

Özak'ın KTÜJEN İlgisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mekatronik Kulübü 2006-2007 eğitim öğretim yılı boyunca yürütülmüş projelerinden biri olan ve Hidromobil yarışmalarına katılarak ikincilik ödülü alan hidrojen enerjili taşıt 'KTÜJEN'e, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak büyük ilgi gösterdi.

KTÜ Prof.Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Bölgesi Enerji Forumu'na (DOKBEF'07) katılan Özak, konuşması sonrasında kongre ve kültür merkezinde sergilenen 'KTÜJEN'i inceledi. Araç hakkında yetkililerden bilgi alan Özak, bu tür çalışmalara her kesim tarafından destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Görünümüyle ilgi çeken KTÜJEN, Ankara eski Hipodrom Yarış Pisti'nde TUBİTAK ve Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) desteğiyle gerçekleştirilen 'Hidromobil 2007'de Hidrojen Enerjili Taşıt Yarışması'nda ikincilik ödülü almıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler