Özak Gazetecilerle Buluştu

Bakan Özak, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesislerinde öğle yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Özak, yemek sonrası bir gazetecinin 'Yeni kabinede Trazon'dan yine bir bakanın yer alıp almayacağıyla' ilgili sorusuna şöyle cevap verdi: "Biz

Özak Gazetecilerle Buluştu

Bakan Özak, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesislerinde öğle yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Özak, yemek sonrası bir gazetecinin 'Yeni kabinede Trazon'dan yine bir bakanın yer alıp almayacağıyla' ilgili sorusuna şöyle cevap verdi: "Biz bakanlıkların sayısını azalttık. Yeni kabinede kimlerin bakan olacağına başbakan karar verecek.

 Bizim bakan olup olmamamız çok da önemli değil. Olursa iyi olur ama olmasa da bu dünyanın sonu değil. Trabzon'dan 2 yıl bakan olmadı. Bir eksiklik oldu mu? Biz bakan olduktan sonra biraz daha fazla çalıştık."
Ünvanların insanları yüceltmediğini tam tersine insanların ünvanları yücelttiğini anlatan Özak, "Biz ünvanımız olmadığında halkın arasında gezerken tıpkı bugün gördüğümüz gibi ilgi görüyorsak en büyük ödül budur" ifadelerini kullandı.

Siyasette eski olmanın daha doğru olmak anlamına gelmeyeceğini savunan Özak, kendisinin siyasette çok eski olmamasına rağmen doğru bir siyaset anlayışı takip ettiklerini söyledi. Kendisinden farklı düşünenler tarafından sürekli eleştirildiğini belirten Özak, yapılan bu eleştirilerin zamanla yanlışlığının ortaya çıktığını şöyle anlattı: "Biz insan eksenli çağdaş bir partiyiz. Bize oy vermeyenlerin de partisiyiz."

Bakan Özak, bir soru üzerine partisinin cumhurbaşkanı adayının kim olacağının yeni kabinenin açıklanmasının ardından netleşeceğini ifade etti.
AK Parti Trabzon il başkanının kim olacağıyla ilgili tartışmaları değerlendiren Özak, bu konudaki görüşlerini söylemekten çekinmeyeceğini belirterek şöyle konuştu: "AK Parti Trabzon il başkanı kamuoyunda en çok sevilen insan olmalı.

 Bizle ilgili nasıl merkez yoklaması oluyorsa il başkanları için de öyle olmalı. Böyle olursa aldığımız oy yüzde 60 olur. Genel merkez belki benim gibi düşünmüyor ama ben il başkanlığı konusunda görüşlerimi söyleyeceğim. Ben burada şube müdürünü değiştirirken bile il başkanına
danışarak yaptım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel