Özak: Canalioğlu şov yapıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, ''Türkiye'yi dert edinen, millete hizmeti her şeyin üstünde tutan, Türkiye'ye sevdalı bir kadronun üyeleriyiz'' dedi. Milletin, umudu, vicdanı, Türkiye'yi kalkındırmanın öncü kadrosu olduklarını kaydeden Faruk Özak,

Özak: Canalioğlu şov yapıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, ''Türkiye'yi dert edinen, millete hizmeti her şeyin üstünde tutan, Türkiye'ye sevdalı bir kadronun üyeleriyiz'' dedi.

Milletin, umudu, vicdanı, Türkiye'yi kalkındırmanın öncü kadrosu olduklarını kaydeden Faruk Özak, şöyle konuştu:
''Türkiye'yi dert edinen, millete hizmeti her şeyin üstünde tutan, Türkiye'ye sevdalı bir kadronun üyeleriyiz. Bu hareket, bu misyon tek bir kişinin inhisarında değildir. Buradaki seçilmiş kadronun, milletvekillerinin de tekelinde değildir. Bizler vekiliz, bizler temsilciyiz, bizler emanetçiyiz. Emanetin gerçek sahibi, egemenliği kayıtsız ve şartsız elinde bulunduran aziz milletimizdir. Dolayısıyla, bu hareketin asıl sahibi de milletimizden başkası değildir. Milletimizin hissiyatını, halkımızın duygu ve düşüncesini siyasete yansıtırken, her zaman ortak akılla hareket ettik, her zaman kolektif bir çaba içinde olduk.''

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu da eleştiren Bakan Özak, ''Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Şov yapmakla, başkasının yaptığı hizmetlere sahip çıkmakla bir şey olmaz. Belediye başkanı bizim arkadaşımız, kardeşimizdir. Siyasi rekabet farklıdır. Her düğüne, her cenazeye, her hastaya gidiyor. Bu, insani bir görevdir, gereklidir, yeterli değildir. Trabzon'a proje üretmeniz lazım'' diye konuştu.

2011 yılında Trabzon'da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunlarının da sahiplenilmek istendiğini vurgulayan Özak sözlerini şöyle sürdürdü:
''Geçtiğimiz yıl Karadeniz Oyunları yapıldı. Hükümetimizin çok büyük başarısıdır. 2011'i buraya alırken inanılmaz lobi yapıldı. Bu da sahiplenilmek isteniyor, bunu da anlatacağız. 2011'le ilgili buraya ne kadar yatırım yapıyoruz, bunları hep anlatacağız. Bize vatandaşımız anlayışlıdır, vefalıdır, yeter ki biz anlatalım'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel