Otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı

Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'nde 150 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobildeki 8 kişi yaralandı. Kaza, Kürtün'ün Taşlıca Köyü'nde meydana geldi. Köyde bir düğüne katıldıktan sonra ailesiyle köylerine dönmek üzere yola çıkan Mahmut Bilgin yönetimindeki 28 YF

Otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı
Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'nde 150 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobildeki 8 kişi yaralandı.
 
Kaza, Kürtün'ün Taşlıca Köyü'nde meydana geldi. Köyde bir düğüne katıldıktan sonra ailesiyle köylerine dönmek üzere yola çıkan Mahmut Bilgin yönetimindeki 28 YF 454 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Parçalanan araçtan savrulan sürücü Mahmut Bilgin ile yakınları Turgut, Mesut ve Hızır Koca, Rahman Güldal, Aziz, Ruhi ve Ali Bilgin yaralandı.
 
Yaralılar, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler