ÖSS Ve OKS'de Açı Dershaneleri

ÖSS ve OKS'de korkuları umuda, umudu gerçeğe dönüştüren Açı Dershaneleri deneyimli öğretmen kadrosu ve eğitim sistemi ile bir numara olmayı hedefliyor.ÜST DÜZEY EĞİTİM VERİYORUZÖzel öğretimin, sorumluluk, kararlılık ve devamlılık istediğini belirten Açı D

ÖSS Ve OKS'de Açı Dershaneleri

ÖSS ve OKS'de korkuları umuda, umudu gerçeğe dönüştüren Açı Dershaneleri deneyimli öğretmen kadrosu ve eğitim sistemi ile bir numara olmayı hedefliyor.

ÜST DÜZEY EĞİTİM VERİYORUZ
Özel öğretimin, sorumluluk, kararlılık ve devamlılık istediğini belirten Açı Dershanesi Kurucu Müdürü İhsan Güverçin, “Ankara merkez olmak üzere tüm yurda yayılmış deneyimli, birikimli ve donanımlı bir kuruluşuz. Trabzon'da da Atatürk Alanı ve Tanjant'ta Açı Dershaneleri olarak çocuklarımızı sınavlara hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alışılagelmiş dershanecilik anlayışının tersine en üst düzey eğitimi bütün öğrencilerimize standart olarak sunuyoruz” dedi.

ARADAKİ UYUM FARKI 'BAŞARI'
Geleceğin güvencesi olan gençleri ve çocukları hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz diye konuşan Güverçin, “Durağanlığı kıran, kendi sınırlarını zorlayan, zorlu engelleri aşma metotları geliştiren, uzman ve deneyimli ekibimizle çocuklarımızı yarınlara hazırlamanın amacındayız. Sınavlarda başarılı olmak için iyi bir kadronun yanı sıra güçlü bir yayında gereklidir. Açı Dershaneleri'nin deneyimli öğretmen kadrosu ile Açı Dergi Yayınları arasındaki uyum başarı'dır” diye konuştu.

DOĞRU TERCİH BAŞARI GETİRİR
Hayatın her evresinde pek çok sınavla karşılaşıldığını kaydeden İhsan Güverçin, “Sınavlara hazırlıkta öğrencileri bağlayan zincirleri iyi bir öğretim programı ve güçlü bir öğretmen kadrosu olan dershaneler kırabilir. Sınav hazırlığı sürecinde öğrencilerin tek başına yapacağı çalışmalar da başarı getirebilir ama dershane desteği sayesinde aşılması güç zannedilen pek çok engelin kolaylıkla aşıldığını görülmektedir. OKS ve ÖSS'de ki başarı sınava nasıl bir dershane ile hazırlanılacağına bağlıdır. Eğer mutlu sona ulaşmak istiyorsanız AÇI Dershaneleri'ni tercih etmelisiniz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel