Ortahisar'a İçimizden Birisi mi?

Ak Parti Trabzon'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu aday gösterirken Ortahisar Merkez İlçe Belediyesi için arayışlar devam ediyor.30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde kıran kırana mücadele yaşanması beklenen

Ortahisar'a İçimizden Birisi mi?

Ak Parti Trabzon'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu aday gösterirken Ortahisar Merkez İlçe Belediyesi için arayışlar devam ediyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde kıran kırana mücadele yaşanması beklenen Trabzon Ortahisar Merkez İlçe Belediye Başkanlığı için gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da.

Ortahisar Belediye Başkanlığı için Genel Merkez Tarafından anket çalışması yapılırken ankette dikkat çeken bir isim ise Trabzon'un sevilen simalarından Dr.Ahmet Çubukçu'nun aday adayı olmamasına rağmen listede bulunması.

2003-2005 yılları arasında Trabzonspor'da 37. ve 38. dönem yöneticilik ve sağlık kurulu başkanlığı görevlerini yürüten Ahmet Çubukçu 2012 yılı içerisinde yine Trabzonspor da sportif aş. bağımsız yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Çubukçu 2010 yılında atanan ak parti il yönetiminde il başkan yardımcılığı ve dış ilişkiler başkanı olarak görev yaptı. 2011 yılı haziranında genel seçimlerde millet vekili aday adayı oldu. daha sonraki oluşan yönetimde Ak parti il yönetim kurulunda parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyeliği yaptı. 

Trabzon'da gerek spor ve gerekse siyaset ile ilgili çalışmaları süresince taraflı, tarafsız her kesimin taktirini kazanan Ahmet Çubukçu'ya  Ak Parti Ortahisar Belediye Başkanlığı Adaylığı için Anketlerden çıkacak en güçlü isim olarak bakılıyor.

Ahmet Çubukçu Kimdir?

1965 tarihinde Trabzon'un Arafilboyu mahallesinde doğan çubukçu, İlk okulu yine Yavuz Selim ilkokulunda, ortaokulu Maşatlık (Atatürk Orta Okulu)'nda okuduktan sonra lise eğitimini Trabzon Lisesi'nde tamamladı.

Liseden mezun olduğunun ilk yılı KTÜ makine mühendisliği bölümünde 1 yıl okudu ancak tekrar bir sonraki sene üniversite sınavına girerek Erzurum Atatürk üniversitesi tıp fakültesini kazandı. Erzurum da 1 yıl okuduktan sonra KTÜ tıp fakültesini tekrar kazanarak Trabzon a döndü ve tıp fakültesi eğitimini Trabzon da tamamladı.

1989 yılında adananın Osmaniye ilçesi devlet hastanesinde mecburi hizmetini acil servis doktoru olarak görev yapan Çubukçu, 1991 yılında KTÜ mediko sosyal bölümünde doktor olarak göreve başladı.

1993 yılında askerlik görevini yapmak üzere Siirt ili jandarma komutanlığına tabip olarak görev yaptı. askerlik bitiminden sonra tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Gaziantep üniversitesi tıp fakültesinde beyin ve sinir cerrahisi bölümünde göreve başladı. ardından KTÜ de beyin cerrahisi bölümünde 5 yıl çalıştı ve uzmanlığını aldıktan sonra 1999-2008 yılları arasında Trabzon numune eğitim ve araştırma hastanesinde uzman olarak çalıştı. ve 2009 yılından beri özel bir hastanede beyin cerrahisi klinik sorumlusu olarak çalışmaktadır.

2003-2005 yılları arasında Trabzonspor'da 37. ve 38. dönem yöneticilik ve sağlık kurulu başkanlığı görevlerini yürüttü. 2012 yılı içerisinde yine Trabzonspor da sportif aş. bağımsız yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2010 yılında atanan ak parti il yönetiminde il başkan yardımcılığı ve dış ilişkiler başkanı olarak görev yaptı. 2011 yılı haziranında genel seçimlerde millet vekili aday adayı oldu. daha sonraki oluşan yönetimde  Ak parti il yönetim kurulunda parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyeliği yaptı. Halen beyin cerrahı olarak özel bir hastanede görev yapan Ahmet ÇUBUKCU İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel