Ortahisar Belediyesini temiz siyaset kazanacak

Ortahisar Merkez İlçe Belediye Başkan aday-adayı olan Nazım Özcan adaymış gibi seçim çalışmasına devam ediyor. Çukurçayır CHP teşkilatını ziyaret eden Nazım Özcan Ortahisar Belediye seçimlerinde kazanan temiz siyaset olacak dedi .Futbolda olduğu gibi siya

Ortahisar Belediyesini temiz siyaset kazanacak
Ortahisar Merkez İlçe Belediye Başkan aday-adayı olan Nazım Özcan adaymış gibi seçim çalışmasına devam ediyor.
 
Çukurçayır CHP teşkilatını ziyaret eden Nazım Özcan Ortahisar Belediye seçimlerinde kazanan temiz siyaset olacak dedi .Futbolda olduğu gibi siyasette şike yapıldığını,insanların yalan-dolanlarla kandırıldığını belirten Nazım Özcan “Trabzon halkı hem kupasına,hem emeğine,hem siyasete sahip çıkacaktır. Temiz siyaset,ahlaklı siyaset ve adalet anlayışı bizimle başlayacak” dedi.
nazim.jpg
 
CHP’de aday-adayları arasında hiçbir sorun olmadığını verilecek karara da herkesin saygı duyması gerektiğini belirten Nazım Özcan “Bizim derdimiz Trabzon’a hizmet verebilmek. Hedeflerimiz, projelerimiz ve ekibimizle bu işin üstesinden gelecek donanıma sahibiz.Halkımızın desteği ile Ortahisar Belediyesini kazanacağız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel