Ortahisar adayı Çelik: Her fikre açığız

AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatını ile akşam yemeğinde bir araya geldi Mehmet Çelik tüm yaşantısı boyunca her fikre, düşünceye açık biri olduğunu ve bundan sonrada böyle olacağını belirt

Ortahisar adayı Çelik: Her fikre açığız


AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatını ile akşam yemeğinde bir araya geldi Mehmet Çelik tüm yaşantısı boyunca her fikre, düşünceye açık biri olduğunu ve bundan sonrada böyle olacağını belirterek “Partim bana ne görev verirse ben o görevi seve seve yapmaya hazırım. Teşkilatlarımızla, halkımızla, sivil toplum örgütleriyle, kol kola, yan yana, omuz omuza çalışarak bu güzel şehri kalkındıracağız. Hizmet ve proje noktasında, teşkilatlarımızla, halkımızla ve diğer lokomotif unsurlarla birlikte çalışacağız “diye konuştu.
Her şartta hazırım
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Mehmet Çelik Başta parti teşkilatı olmak üzere, her kesimden teveccüh ve manevi destekleriyle birlikte hizmete aday olduğuna vurgu yaptı.

12.20131108145025.jpg
Partimiz için çalışacağız Çelik aday adaylığı süresince teşkilatlarla, esnaf ve vatandaşlarla bire bir istişare ederek sorunları dinlediğini belirterek “Ben her zaman ekip ruhuna inanan, parti teşkilatından gelen bir kardeşinizim. Bu güzel hizmet yolunda tek başına bir başarıya ulaşılmaz. Teşkilatlarımızla, halkımızla, sivil toplum örgütleriyle, kol kola, yan yana, omuz omuza çalışarak başarıya ulaşacağız. Bu kutlu görevde aday kim olursa olsun bir ve beraber olarak çalışacağız ”dedi.


Bir ve beraber olmalıyız Kırgınlık, küslük olmadan birlik beraberlik içinde ve AK Parti’nin ilkelerine uyarak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş “Tüm adaylarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Kırmadan dökmeden, aday adaylarımıza saygı ve sevgi çerçevesinde olmalıyız. Kim aday olursa olsun, küsmeden partimiz için çalışmalıyız. Yerel seçimler sonrası Trabzon genelindeki belediyeleri AK Parti belediyeleri yapmak için elimizden gelen gayret ve çalışmayı göstermeliyiz” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler