Ordulu sporcunun hedefi dünya şampiyonluğu!

22-29 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında Ordu Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ayşe Birsin, 54 kilogramda altın madalya için mücadele edecek.Şampiyona öncesi bir açıklama yapan Birsin, hedefinin

Ordulu sporcunun hedefi dünya şampiyonluğu!

22-29 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında Ordu Gençlik Spor Kulübü sporcusu Ayşe Birsin, 54 kilogramda altın madalya için mücadele edecek.

Şampiyona öncesi bir açıklama yapan Birsin, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bulgaristan’da yapılacak olan dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Milli takım kampında antrenörlerimiz yönetiminde günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlandım. Bulgaristan’a iddialı olarak gidiyorum. En iyi dereceleri elde ederek ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Hedefim dünya şampiyonu olmaktır. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğimi ümit ediyorum."

Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz da Birsin'e başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler