Ordu'daki Festival Başladı

Ordu'nun Ünye İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen '15. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali', yapılan yürüyüşle başladı.

Ordu'daki Festival Başladı

Ordu'nun Ünye İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen '15. Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali', yapılan yürüyüşle başladı.

100. Yıl mevkiinden start alan yürüyüşe Kaymakam Dr. Osman Günaydın, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Emniyet Müdürü Halit Aysan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Hakkı Kara, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, halk oyunları ekibi ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı'na çelenk koyuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Arpacıoğlu, festivalin vatandaşlara ve esnafa hayırlı olması temennisinde bulundu. Arpacıoğlu, Fındık toplamak ve tatillerini burada geçirmek amacıyla gurbetten gelen vatandaşlarımız için güzel bir tatil olacak kanaatindeyiz. Herkese iyi tatiller ve eğlenceler" dedi.

Kaymakam Dr. Osman Günaydın ise yaptığı konuşmada, "Kendini en iyi reklam yapan, tanıtan ve pazarlayan şehirler, her zaman daha çabuk gelişirler. Bizler de yaptığımız bu festivallerle hem kendimizin reklamını yapıyoruz hem iç turizmi hareketlendiriyoruz hem de geleceğe yatırım yapıyoruz" diye konuştu. Festival, konuşmaların ardından çeşitli sergi açılışlarıyla devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel