Ordu'da Talihsiz Kaza

Şanlıurfa'dan fındık toplamak için Ordu'ya gelen bir kişinin ailesi için çadır kurarken, çekiç darbesiyle elinden fırlayan çivi, 6 yaşındaki oğlunun gözüne saplandı. Çivi, ameliyatla çıkarıldı.Edinilen bilgiye göre, fındık toplama işinde çalışmak üzere Şa

Ordu'da Talihsiz Kaza

Şanlıurfa'dan fındık toplamak için Ordu'ya gelen bir kişinin ailesi için çadır kurarken, çekiç darbesiyle elinden fırlayan çivi, 6 yaşındaki oğlunun gözüne saplandı. Çivi, ameliyatla çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, fındık toplama işinde çalışmak üzere Şanlıurfa'dan gelen Cuma Can (32), Melet Irmağı kenarında ailesi için çadır kurarken, çekiç darbesiyle elinden fırlayan bir çivi, o sırada kendisini seyreden 6 yaşındaki oğlu Oktay'ın gözüne saplandı.

Acilen Ordu Devlet Hastanesine kaldırılan çocuğun gözündeki çivi ameliyatla çıkarıldı. Oktay Can, ilk tedavisinin ardından Samsun Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hastane yetkilileri, çocuğun gözünde önemli bir hasar oluştuğunu, görme kaybının derecesinin ise yapılacak tetkikler sonrasında netlik kazanacağını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel