Ordu'da silahlar çekildi

Olay, saat 18.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Sağlık Ocağı Caddesi Kurtuluş İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürcistan'dan çalışmak için Fatsa'ya gelen Elizbari Romanogli, Merabi Revaziz, Temur Temurov ile isimleri henüz öğ

Ordu'da silahlar çekildi

Olay, saat 18.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Sağlık Ocağı Caddesi Kurtuluş İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürcistan'dan çalışmak için Fatsa'ya gelen Elizbari Romanogli, Merabi Revaziz, Temur Temurov ile isimleri henüz öğrenilemeyen vatandaşları arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen polis, şahısları ayırdı. Olayın yatışmasından kısa bir süre tekrar olay yerine gelen 3 Gürcü'den elinde otomatik av tüfeği bulanan biri, evde bulunan 3 Gürcü ile durumu merak edip buraya gelen bir Türk'ü yaraladı. Yaralılar, Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Elizbari Romanogli, Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın ardından Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayda burnundan hafif şekilde yaralanan Avni Sarıçiçek, şahıslarla aynı mahallede oturduğunu, kavga olayını ayırmak için söz konusu eve gittiğini, burada konuşurken içeriye birden 3 kişinin geldiğini ve bir kişinin tüfekle rastgele ateş ettiğini söyledi. Fatsa Devlet Hastanesi'nde bulunan yaralılardan Meradi Revazis, kendileri gibi Gürcü uyruklu şahısların eve gelerek kendilerinden televizyon, yatak ve para istediklerini, kendilerinin ise vermediğini belirterek, "Bu tartışmada kavga çıktı. Kavga sona erdikten sonra kişiler yine eve geldi ve birisi tüfekle ateş etti" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler