Ordu'da Şaşırtan Domates

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sıtkı Akdeniz isimli memurun evinin bahçesinde yetiştirdiği 802 gram ağırlığındaki organik domates, görenleri şaşırtıyor.Fatsa Mal Müdürlüğü'nde çalışan Sıtkı Akdeniz, boş zamanlarında kendisi oyalamak için evinin bahçesinde domat

Ordu'da Şaşırtan Domates

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sıtkı Akdeniz isimli memurun evinin bahçesinde yetiştirdiği 802 gram ağırlığındaki organik domates, görenleri şaşırtıyor.

Fatsa Mal Müdürlüğü'nde çalışan Sıtkı Akdeniz, boş zamanlarında kendisi oyalamak için evinin bahçesinde domates, patlıcan, salatalık ve biber gibi ürünler yetiştirdiğini belirterek, "Eşim bir tanıdığından tohum almış. Tohum yetiştiğinde ortaya oldukça büyük bir domates çıktı.

Terazide tarttık, ağırlığı 802 gram geldi. Domatesin cinsini bilmiyorum. Bu domatesleri biz hiç gübrelemedik ve ilaçlamadık. Yani hormonsuz bir ürün. Biz bunu satmak için falan değil, yemek için yetiştiriyoruz. Domatesin tohumunu alıp çoğaltacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel