| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 25 Mayıs 2014 12:34

Ordu'da ölüme davetiye!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun karşısında bulunan elektrik trafosunun kapağının açık olması ölüme davetiye çıkarıyor.  İlçenin Bolaman Mahallesi Gölbaşı mevkii Asfalt Caddesi'nde bir akaryakıt istasyonunun karşısında bulunan elektrik

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun karşısında bulunan elektrik trafosunun kapağının açık olması ölüme davetiye çıkarıyor. 
 
İlçenin Bolaman Mahallesi Gölbaşı mevkii Asfalt Caddesi'nde bir akaryakıt istasyonunun karşısında bulunan elektrik trafosunun kapağının açık olması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinlerinden Recai Çoban, trafonun kapağının 15 gündür açık ve kırık olduğunu belirterek, “Burası çok büyük bir tehlike arz ediyor. Şimdi turizm sezonu. Gelenler gidenler çok oluyor. Büyükler belki yaklaşmaz ama çocuklar bu tehlikenin farkına varamaz. Bu trafonun kapağının kapanması için bir kişinin ölmesi mi lazım” dedi.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!