| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 18 Ekim 2007 18:12

Ordu'da marş hazırlığı başladı

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor için marş hazırlama çalışmalarına başladıklarını açıkladı.Orduspor'un artık giderek büyüdüğünü, ürünlerini sattığı bir mağazaya kavuştuğunu, tesisleriyle birçok kulübü imrendirdiğini k

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor için marş hazırlama çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Orduspor'un artık giderek büyüdüğünü, ürünlerini sattığı bir mağazaya kavuştuğunu, tesisleriyle birçok kulübü imrendirdiğini kaydeden Vali Gözlügöl, "Şimdi de Orduspor Marşı için hazırlıklara başladık. Artık Orduspor'un da tribünlerde koro halinde söylenebilen bir marşı olmalı" dedi.

Vali Gözlügöl, Ordu'nun markası olarak belirlenen oksijen logosunu ortaya çıkaran Alametifarika Reklam Ajansı tarafından hazırlanacağını ve Uğurcan Ataoğlu'nun bu konuyla ilgili çalışmalara başladığını da dile getirdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!