Ordu'da kanserden ölen öğretmene veda

Ordu'da Anadolu Lisesi'nde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan matematik öğretmeni 61 yaşındaki Hamza Şahin, kanser hastalığından yaşamını yitirdi. Şahin'in cenazesi, öğrencilerinin de katıldığı törenin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.Ordu A

Ordu'da kanserden ölen öğretmene veda

Ordu'da Anadolu Lisesi'nde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan matematik öğretmeni 61 yaşındaki Hamza Şahin, kanser hastalığından yaşamını yitirdi. Şahin'in cenazesi, öğrencilerinin de katıldığı törenin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ordu Anadolu Lisesi'nde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan matematik öğretmeni evli ve 2 çocuk babası Hamza Şahin akciğer kanseri hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti. Şahin, için bugün cenaze töreni düzenlendi. Orta Cami'de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Ordu Belediye Başkanı CHP'li Seyit Torun, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, ailesi, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hamza Şahin'in cenazesi daha sonra Ordu Belediyesi cenaze nakil aracına konularak Perşembe İlçesi Kovanlık köyüne götürüldü. Burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

kanserden-olen-ogretmen-son-yolculuguna-ugurlandi_1725_dhapt6.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler