Ordu'da iş makinesi can aldı

Ordu'da bir kum ve çakıl ocağında kendisini makineye kaptıran işçi hayatını kaybetti. Olay, Saraycık beldesi Dereli mahallesinde Turnasuyu ırmağı kenarında bulunan bir kum ve çakıl ocağında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ank

Ordu'da iş makinesi can aldı

Ordu'da bir kum ve çakıl ocağında kendisini makineye kaptıran işçi hayatını kaybetti.

Olay, Saraycık beldesi Dereli mahallesinde Turnasuyu ırmağı kenarında bulunan bir kum ve çakıl ocağında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan ocağa yeni taş kırma makinesinin montajını yapmak için bir ekip geldi. Tamamlanan montajın ardından yeni makine çalıştırılarak kontrol edildi. Yapılan kontrollerden sonra makine durduruldu. Bu sırada gelen ekipte bulunan Cengiz İdik (41), kapatıldıktan sonra bir süre daha dönen dişlilerin bulunduğu yere kontrol amaçlı olarak girdi.

Bir anda kendini dişlilere kaptıran Cengiz İdik, ocakta bulunanlar tarafından çıkarıldı ve hemen özel bir araçla hastaneye doğru götürüldü. Cengiz İdik için 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Yolda ambulansla karşılanan Cengiz İdik, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ve kollarından ağır yaralar alan şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aslen Kırıkkaleli olduğu öğrenilen Cengiz İdik ve beraberinde gelen ekibin son kontrollerden hemen sonra Ankara otobüsüyle geri dönmeye hazırlandıkları öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler