Ordu'da buzdolabı patladı ev kül oldu

Ordu’da bir evde buzdolabının patlaması sonucu çıkan yangında bir ev kül olurken, binada mahsur kalan zihinsel engelli bir vatandaş, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Olay, Şirin Evler Mahallesi'nde saat 14.30’da meydana geldi. Edinile

Ordu'da buzdolabı patladı ev kül oldu

Ordu’da bir evde buzdolabının patlaması sonucu çıkan yangında bir ev kül olurken, binada mahsur kalan zihinsel engelli bir vatandaş, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, Şirin Evler Mahallesi'nde saat 14.30’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ümit Döner ve ailesinin kaldığı 4 katlı apartmanın son katında bilinmeyen bir neden ile buzdolabının patlaması sonucunda yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar binadan duman yükseldiğini görmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi de sevk edilirken, kısa sürede duman apartmanı sardı. Binanın üçüncü katında ikamet eden zihinsel engelli Y.D. duman saran binadan dışarı çıkamayınca paniğe neden oldu.

İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların çalışması sonucu Y.D. dairenin balkonundan çıkartılırken, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, soruşturma sürüyor.

20131105aw000796_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel