Ordu'da asırlık evde yangın

 Ordu'da 8 kişinin yaşadığı asırlık evde sobadan kaynaklanan yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi. Taşbaşı Mahallesinde, Adem Ateş'e ait iki katlı ahşap evde, sobadan kaynaklanan yangın çıktı. Komşuların haber vermesi üzerine

Ordu'da asırlık evde yangın
 Ordu'da 8 kişinin yaşadığı asırlık evde sobadan kaynaklanan yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
 
Taşbaşı Mahallesinde, Adem Ateş'e ait iki katlı ahşap evde, sobadan kaynaklanan yangın çıktı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Alevler nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlanan ekiplerin bir kısmı, ağaca çıkarak yangına müdahale etti. Bu esnada evin bir bölümü çöktü, diğer kısmını da itfaiye ekipleri, müdahale için halat yardımıyla çökertti.
 
Yangında, 100 yılı aşkın süre önce inşa edildiği belirtilen ahşap ev, kullanılamaz hale geldi. 
 
Bu sırada Ateş'in işte olması, eşi ile anneannesinin bahçede ve çocuklarının okulda bulunması nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel