Ordu'da arazöz uçuruma yuvarlandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde orman yangın müdahale aracı arazözün uçuruma yuvarlandığı kazada 5 kişi yaralandı.Kaza, Ünye-Niksar Karayolu İnkur beldesinde meydana geldi. Tekkiraz’da çıkan orman yangınına müdahale ettikten sonra Ünye’ye dönmekte olan Can Yıldız

Ordu'da arazöz uçuruma yuvarlandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde orman yangın müdahale aracı arazözün uçuruma yuvarlandığı kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye-Niksar Karayolu İnkur beldesinde meydana geldi. Tekkiraz’da çıkan orman yangınına müdahale ettikten sonra Ünye’ye dönmekte olan Can Yıldız(34) idaresindeki Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Takla atan ve yaklaşık 25 metre sonra durabilen arazözde sürücü ile birlikte orman muhafaza memuru Arif Kısacık(45), yangın müdahale elemanı Mehmet Yümlü(35), Hüseyin Iratcı(42) ve Adem Fidan(55) yaralandı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süre uğraşı sonucu uçurumundan güçlükle çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan arazöz sürücüsü Can Yıldız, Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

20131108aw000120_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel