Ordu Valisi'nden terör uyarısı

Ordu Valisi Orhan Düzgün, terör örgütü mensuplarınca komşu illerde gerçekleştirilen terör eylemlerine dikkat çekerek, muhtemel terör eylemlerine karşı güvenlik birimlerinin, kamu görevlilerinin ve vatandaşların dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.İl gen

Ordu Valisi'nden terör uyarısı

Ordu Valisi Orhan Düzgün, terör örgütü mensuplarınca komşu illerde gerçekleştirilen terör eylemlerine dikkat çekerek, muhtemel terör eylemlerine karşı güvenlik birimlerinin, kamu görevlilerinin ve vatandaşların dikkatli ve duyarlı olmalarını istedi.

İl genelinde genel asayiş, kaçakçılık, organize suçlar, trafik ve güvenliğine ilişkin konularının görüşüldüğü toplantıda bir açıklama yapan Vali Orhan Düzgün, Ordu il genelinde muhtemel bir terör eylemine karşı güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığını belirterek, "Kırsal alanda görev yapan güvenlik güçlerimize gerekli donanım, araç ve personel takviyesi yapılmıştır. Vatandaşlarımızın şüphelendikleri en ufak bir durumu güvenlik birimlerimize zaman geçirmeden bildirmeleri gerekmektedir.
Güvenlik ve kamu görevlilerimizin, görevlerini ifa ederlerken tedbirli ve hassas davranmalarını istiyoruz" dedi.

Terör yönünden hassas olan ilçelere araç ve personel takviyesi yapıldığını da kaydeden Vali Düzgün, "Belli merkezlerde de takviye kuvvetler, herhangi bir olaya karşı hazır bekliyor. İhbar telefonlarına karşı duyarlı olunması gerekiyor. Güvenlik birimlerimize yapılan ihbarlar, teyidi yapılarak ve gerekli tedbirler alınarak değerlendirilmeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler