Ordu Valisin'den teknolojik atak

Ordu Valiliği, daha önce mail ve telefonla ulaştığı basın mensupları için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Uygulanacak yeni sistem ile valilik faaliyet programları ve toplantılar basın mensuplarına kısa mesajla bildirilecek. Teknolojinin her türlü nime

Ordu Valisin'den teknolojik atak

Ordu Valiliği, daha önce mail ve telefonla ulaştığı basın mensupları için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Uygulanacak yeni sistem ile valilik faaliyet programları ve toplantılar basın mensuplarına kısa mesajla bildirilecek.

Teknolojinin her türlü nimetlerinden faydalanmak istediklerini belirten Ordu Valisi Ali Kaban, uygulamanın oldukça yararlı olacağını düşündüklerini söyledi.

Basın mensuplarının işleri gereği sürekli dışarıda olduğunu belirten Vali Kaban, "Bu nedenle telefon ya da maillerine bakma fırsatı bulamayan basın mensupları için böyle bir uygulama düşündük. Bundan sonra faaliyet programlarımız kısa mesaj şeklinde iletilecek" diye konuştu.

Uygulamanın daire müdürlerine toplantıların haber verilmesinde de kullanılacağını belirten Kaban, "Ayrıca özel günler ve bayramlarda kutlama mesajları atılacak. Bunun yarı sıra toplantılar ve bakanlık ziyaretlerini de daire müdürlerine aynı sistemle bildirilecek.

Böylelikle büyük bir tasarrufun sağlanmasını amaçlıyoruz. Çok sayıda ayrı kuruma telefon açmak yerine tek bir kısa mesajla tüm kurumlar bilgilendirilmiş olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel