Ordu MYO'da mutlu son!

Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksek Okulu Bilgi Yönetimi Bölümü için açılan 40 kontenjanın tamamı doldu.Ordu Üniversitesi'nin(ODÜ) kurulması ile birlikte Akkuş’ta meslek yüksek okulu açılması yönündeki mücadele mutlu sona ulaştı. İlçe halkının yoğun bir

Ordu MYO'da mutlu son!

Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksek Okulu Bilgi Yönetimi Bölümü için açılan 40 kontenjanın tamamı doldu.

Ordu Üniversitesi'nin(ODÜ) kurulması ile birlikte Akkuş’ta meslek yüksek okulu açılması yönündeki mücadele mutlu sona ulaştı. İlçe halkının yoğun bir mücadele verdiği meslek yüksek okulu 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda öğrencilere kapılarını açıyor. 3 bölümlü Akkuş Meslek Yüksek Okulu bu yıl Bilgi Yönetimi Bölümü'ne 40 öğrenci alacak. Tercih kitapçıklarında yerini alan Akkuş MYO’nun 40 öğrencilik kontenjanının tamamı doldu. 2-6 Eylül tarihleri arasında kesin kayıtların yapılacağı Akkuş MYO’da ek kontenjan bekleniyor.

Türkiye’de sadece 4 yerde bulunan Bilgi Yönetimi bölümünün 5.’sinin Akkuş MYO’da açıldığını belirten Akkuş MYO Müdürü Mehmet Çolakoğlu, “Yaklaşık 5 yıldır Akkuş’ta Meslek Yüksek Okulu açılması için verilen mücadele karşılığını buldu ve bu yıl okul eğitime başlıyor. Açılan 40 kontenjan tamamen doldu. Akkuş adına çok güzel bir gelişme. Elbette öğrencilerin açılan bölümü tercih etmeleri önemli. Ancak daha önemlisi gelen öğrencileri ilçede tutabilmek. Bir takım alt yapı eksikleri var. Bu eksiklerin de bir an evvel giderilip sorunsuz bir şekilde yüksek okulun eğitime başlamasını arzu ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler