Ordu Cezaevinde İntihar

Ordu'nun Akkuş ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucu akrabalarından anne ve kızı yaralayan ve çocuklarını av tüfeği ile öldüren Şevki Çördükoğlu, tutuklu bulunduğu Ünye Kapalı Cezaevi'nde intihar etti.Akrabalarıyla yaşadığı olayın ardından firar eden, ancak

Ordu Cezaevinde İntihar

Ordu'nun Akkuş ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucu akrabalarından anne ve kızı yaralayan ve çocuklarını av tüfeği ile öldüren Şevki Çördükoğlu, tutuklu bulunduğu Ünye Kapalı Cezaevi'nde intihar etti.

Akrabalarıyla yaşadığı olayın ardından firar eden, ancak jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalanan Şevki Çördükoğlu (63), tutuklu bulunduğu Ünye M Tipi Kapalı Cezaevi'nde gece tuvalete gitmek için kalktı.

Olayın etkisinden kurtulamayan ve pişmanlık duyan Şevki Çördükoğlu, biran geçirdiği bunalım sonucu kendini tuvaletin demir borularına asarak intihar etti. Şevki Çördükoğlu'nun cesedi, sabah mahkumlar tarafından bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Şevki Çördükoğlu, Akkuş'un Kargı köyünde arazi anlaşmazlığı sebebiyle akrabaları Fatma Akdeniz (27), Ferhat Akdeniz (21) ve Semiha Akdeniz (45) ile tartışmaya yaşamış, tartışmanın büyümesi üzerine Fatma Akdeniz'i sırtından bıçaklarken, Ferhat Akdeniz'i av tüfeğiyle göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden, Semiha Akdeniz'i ise başından vurarak yaralamıştı. Olayda Ferhat Akdeniz hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel