Ordu başkanını arıyor!

Aslen Ordulu olan ve Antalya'da inşaat ve turizm işleri yapan işadamı Necati Yılmaz, 26 Eylül Cuma günü yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı. Necati Yılmaz yaptığı açıklamada, geçmişi başarılarla dolu Orduspor'da yaşanan yönetim sıkıntısının Ordu'yu

Ordu başkanını arıyor!
Aslen Ordulu olan ve Antalya'da inşaat ve turizm işleri yapan işadamı Necati Yılmaz, 26 Eylül Cuma günü yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

Necati Yılmaz yaptığı açıklamada, geçmişi başarılarla dolu Orduspor'da yaşanan yönetim sıkıntısının Ordu'yu ve Orduspor'u sevenleri üzdüğünü, bu amaçla kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Siyasiler, Vali ve belediye başkanının yanı sıra eski kulüp başkanlarıyla görüşmelerde bulunduğunu belirten Yılmaz, "Bu olumlu görüşmelerim neticesinde yaşanan bu olumsuz tabloya son vermek amacıyla Orduspor kulüp başkanlığına aday olduğumu belirtmek isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel